Can Olivera | Funcionament d'una residència per a gossos
El funcionament bàsic d'una residència canina es centra en l'educació de les mascotes i en el seguiment d'unes rutines que farà que els anilas sàpiguen adaptar-se de la millor manera i molt més ràpid.
gossos, residencia, ensinistrament, botarell, reus, tarragona, educació, cura animal
183
page,page-id-183,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

La residència canina

Can Olivera ofereix diferents serveis de residència per a gossos. Es troba al terme municipal de Botarell, en un paratge ideal per a que la teva mascota gaudeixi d’unes relaxades i actives vacances en plena natura.

El nostre personal viu a les mateixes instal·lacions, pel que estan al càrrec del seu gos durant 24 hores al dia.

Per tal d’aconseguir la mínima alteració possible degut al canvi de l’entorn i la separació temporal de la família, creem una associació agradable al nou hàbitat rodejant al gos de les seves pertinences: llit, objectes o peces de la casa i mantenint el seu menjar i les preses habituals. Durant l’estada podrà viure les seves millors experiències amb nosaltres durant el temps de joc, sortides i passeigs.

A Can Olivera volem oferir el millor perquè els seus gossos són els nostres gossos i la nostra passió es reflexa en l’estima i la cura.

can olivera residencia canina botarell tarragona adiestrador servicios dia dia

La nostra prioritat

  • Atenció personalitzada a tots els hostes
  • Neteja i desinfecció diària de la seva caseta
  • Dues preses de menjar al dia o les que es necessitin
  • Dues sortides diàries al parc de 20 minuts cadascuna
  • Dos passejos al voltant de la finca de 20 minuts cadascun
  • Jocs, carreres, piscina,…

El nostre dia a dia

La nostra rutina diària s’inicia amb la sortida del primer gos que jugarà amb l’equip en la zona delimitada. Després d’uns vint minuts, temps suficient d’esbarjo, ambdós passejaran per la finca i els seus voltants amb corretja durant vint minuts més. L’objectiu es centra en que l’animal pugui gaudir de nous estímuls.

Un cop acabat l’esbarjo i el passeig, l’hoste tornarà a la seva plaça on trobarà menjar i aigua acabada de posar.

La mateixa rutina es repeteix diàriament i pot estar acompanyada d’algun premi comestible si es creu oportú.

L’objectiu d’aquesta rutina és que l’anima s’exerciti a l’hora de que no es senti nerviós. Això també afavoreix a que els gossos no sentin la necessitat de cridar l’atenció, especialment durant les hores més caloroses del dia i per la nit.

També es necessari tenir en compte el caràcter de cadascun dels gossos, per això no ajuntem als gossos per disminuir el risc d’accident, al no ser que sigui la mateixa família o els propietaris que ho demanin de forma explícita.

Cada dia es porta a terme la revisió del menjadors i abeuradors, que sempre són d’acer inoxidable, amb l’objectiu de saber quina quantitat han menjat i begut, i si serà necessari fer alguna modificació a les presses.

Sabem que és molt important mantenir al màxim la quotidianitat de cadascun dels gossos, per això respectem el temps de menjar i presses habituals i sol·licitem llit o manta juntament amb un parell o tres de joguines segures (que no puguin empassar-se, trencar-se o desinflar-se).