Can Olivera | Serveis de la residència per a gossos de Botarell
Els serveis oferts a la residència per a gossos de Botarell va des de: Neteja de l'habitació; Activitat lliure al parc pel matí i la tarda; Passeig amb corretja pel matí i per la trada. També ensinistrament caní a domicili sense importar ni la raça ni l'edad de l'animal.
serveis, condicions, allotjament, gossos, residència, ensinistrament, neteja, cura, educació, caní, mascotes, jocs, passejos, botarell, reus, tarragona
231
page,page-id-231,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Guarderia canina

Sabem que vols el millor per a la teva mascota i de vegades la falta de temps es el pitjor aliat. Aquí pots deixar al teu gos pel nostre servei de guarderia. Inclou:

  • Neteja de l’habitació
  • Activitat lliure al parc pel matí i per la tarda
  • Passeig en corretja pel matí i per la tarda

de 9 a 13h i de 17 a 20h amb prèvia reserva.

Llarga estada

Sabem que estimes amb bogeria al teu gos però de vegades una situació personal o laboral no et deixa fer-te càrrec d’ell tal i com t’agradaria de forma temporal. Per això t’oferim un pressupost a mida que s’ajusti a les seves i les teves necessitats.

Cura postoperatòria

Aquest servei va dirigit a aquelles mascotes que han passat per alguna operació i necessiten cures i preses de medicaments molt controlats. A la residència per a gossos Can Olivera ens fem càrrec de les cures i la vigilància.

Veterinari

La salut i la seguretat del teu gos són primordials a la nostra residència canina, per això si durant la seva estada a les nostres instal·lacions la teva mascota necessita atenció mèdica, aquesta serà visitada pel veterinari. El teu gos serà assistit a Can Olivera, o en cas necessari, a la nostra clínica de confiança. En cas de que es tracti d’una emergència, serà atès immediatament i traslladat a la clínica veterinària de la nostra confiança. En qualsevol cas el propietari serà informat.

Transport

Comptem de vehicle adaptat per al transport de gossos que ofereix el servei de recollida i entrega a domicili de la teva mascota porta a porta.

can olivera residencia canina botarell tarragona adiestrador servicios 3