Can Olivera | On es troba la residència canina Can Olivera
Com arribar a la residència per a gossos Can Olivera a Botarell. Passaràs per dins del poble per a arribar al camí de terra batuda. Trobaràs l'entrada de la llar per mascotes a l'esquerra del camí. Pots consultar el plànol o mapa.
buscar, on, mapa, trobar, lloc, allotjament, coordenades, planol, Botarell, camí, entrada, residència, canina, gossos, ensinistrament
161
page,page-id-161,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,vertical_menu_transparency,vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.2.3,vc_responsive

Com arribar?

Des de l’Autovia T11 en direcció Falset, girar a l’esquerra a la sortida “Botarell” que trobareu en la mateixa carretera.

Arribareu a la rotonda d’entrada a Botarell on agafareu la primera sortida en direcció a les piscines. Passar per la Font Vella fins al “Poliesportiu” on l’Avinguda dels Països Catalans es bifurca en dos sentits. Aleshores heu de continuar per la dreta per acte seguit agafar el camí asfaltat que us portarà fins el Camí de Riudecols.

can-olivera-residencia-canina-botarell-tarragona-adiestrador-como-llegar-mapa-general
can-olivera-residencia-canina-botarell-tarragona-adiestrador-como-llegar-mapa-general v5