616853127 – Botarell (Tarragona)

Residència Canina i Educació a Domicili

616853127 – Botarell (Tarragona)

Residència Canina i Educació a Domicili

616853127 – Botarell (Tarragona)

Residència Canina i Educació a Domicili

Can Olivera

És una residència canina situada en el municipi de Botarell, província de Tarragona, amb una zona rural de 9.000 m² i envoltada d’oliveres. Can Olivera, és un lloc privilegiat. Geogràficament ens situem prop de Reus i Cambrils, la qual cosa ens concedeix un immillorable accés a les nostres instal·lacions.

Els animals són la nostra vida i Can Olivera és la nostra llar. La nostra residència canina es troba en un entorn idoni que ofereix un tracte familiar individualitzat i exclusiu.

Els nostres 12 habitacles privats permeten les millors cures a cadascun dels nostres hostes durant la seva estada. Volem que estiguin com a casa i sobretot que rebin l’atenció que mereixen, de manera que cuidem de cada gos els dies o setmanes que cada família precisi.

Som una parella que estimem el món animal, per això dissenyem el projecte de residència canina Can Olivera, pensant a oferir als nostres gossos un lloc excel·lent on viure les vacances somiades, amb parcs molt amplis on córrer i jugar en plena naturalesa i llibertat.

A més comptem amb el nostre servei d’educació canina a domicili el qual ajuda a resoldre qualsevol problema de conducta que s’observi, sempre treballant en l’hàbitat del gos per garantir l’efectivitat de les sessions.

Per això el nostre educador es dirigeix ​​al seu domicili per realitzar un diagnòstic, sent la primera visita gratuïta i traçant així un pla d’acció per a cada un dels casos.

Contacte

Residència canina

616 853 127

De dilluns a dissabte de 10 a 13h i de 16 a 18h

EDUCACIÓ CANINA

616 853 127

De dilluns a divendres de 10 a 13h