Ensinistrament i metodologia

Ensinistrament

Estimem moltíssim a les nostres mascotes, però moltes vegades ens trobem que no hem sabut educar-les de forma correcta i per això tenim problemes al dia a dia.

Pot ser el teu gos…

 

  • Quan el crides no et fas cas
  • Al passeig no deixa de fer tirons amb la corretja
  • És agressiu amb altres gossos o persones
  • Salta a sobre de les persones que arriben a casa
  • Demanen sense parar menjar a la taula tot i haver menjat
  • Borda de forma descontrolada i escandalosa
  • Menja els seus propis excrements
  • Compta amb un problema de conducta

Si has viscut alguna d’aquestes situacions és possible que necessitis que un professional et doni un cop de mà tant a tu com a la teva mascota. Truca’ns i et farem la primera visita gratuïta on valorarem el problema de comportament del teu gos.

Quan haguem diagnosticat la situació del teu gos i seu hàbitat, si t’hem garantit que hi ha solució, treballarem per aconseguir el resultat promès. La raça o l’edat no han de ser un problema perquè la teva mascota es vegi en una situació no desitjada de mala conducta.

Contacta amb nosaltres per a més informació o concretar la primera cita gratuïta.

¡Tornareu a gaudir amb mi, aprenent a trobar la millor convivència!

Metodologia

El nostre objectiu principal és que la convivència entre la mascota i la família sigui el més feliç possible, per això Can Olivera treballa per a solucionar els problemes de comportament indeguts i arribar així a un bon enteniment. Per a nosaltres aquesta forma de treballar es dur a terme dins del mateix entorn de l’animal, on es trobarà còmode, per això realitzem els ensinistraments a domicili.

Ens agrada treballar a les cases dels nostres clients perquès és allí on el gos dur a terme la seva rutina, els seus passejos i la convivència amb l’amo i la resta d’actors que estan al casa. A més és el lloc on la mascota té els problemes de mal comportament, educació i adaptació, per això és tan i tan important tractar-los en base del problema, en el domicili, treballant conjuntament a la par que de forma personalitzada per a aconseguir els canvis de comportament conductual i per fi l‘educació definitiva.

Per a la bona harmonia i la bona convivència és necessari poder gaudir d’un gos que tingui un comportament correcte, que no faci que els seus propietaris es trobin en tensió contínua quan passegen pels carrers degut a les estirades, a bordar, a les baralles, a les mossegades,… és necessari poder gaudir de les nostres mascotes i poder realitzar activitats pacífiques i tranquil·les, com prendre un refresc en una terrassa, sense témer la mala conducta del nostre amic.

Existeixen diversos problemes de conducta, els quals cada vegada són més freqüents. Alguns es repeteixen dintre i fora de casa. Aquestes males conductes poden referir-se a trencar el mobiliari, la falta de control dels esfínters o l’agressivitat tant amb coneguts com amb desconeguts, així com amb altres mascotes. Tot això afecta als propietaris creant seriosos problemes. Per això és tant necessari dur a terme el tractament al domicili habitual, per completar i tractar de forma personalitzada cadascun dels problemes.