Els nostres serveis

Guarderia canina

Sabem que vols el millor per a la teva mascota i de vegades la falta de temps és el pitjor aliat. Aquí pots deixar al teu gos pel nostre servei de guarderia. Inclou:

 

  • Neteja de l’habitació
  • Activitat lliure al parc al matí i a la tarda
  • Passeig en corretja al matí i a la tarda

Llarga estada

Sabem que estimes amb bogeria al teu gos però de vegades una situació personal o laboral no et deixa fer càrrec d’ell tal com t’agradaria de forma temporal. Per això t’oferim un pressupost a mesura que s’ajusti a les seves i les teves necessitats.

Cura postoperatòria

Aquest servei va dirigit a aquelles mascotes que han passat per alguna operació i necessiten cures i preses de medicaments molt controlats. A la residència per a gossos Can Olivera ens fem càrrec de les cures i la vigilància.

Veterinari

La salut i la seguretat del teu gos són primordials a la nostra residència canina, per això si durant la seva estada a les nostres instal·lacions la teva mascota necessita atenció mèdica, aquesta serà visitada pel veterinari. El teu gos serà assistit a Can Olivera, o en cas necessari, a la nostra clínica de confiança. En cas de que es tracti d’una emergència, serà atès immediatament i traslladat a la clínica veterinària de la nostra confiança. En qualsevol cas el propietari serà informat.

Transport

Comptem de vehicle adaptat per al transport de gossos que ofereix el servei de recollida i entrega a domicili de la teva mascota porta a porta.