Com funciona?

LA RESIDÈNCIA CANINA

Can Olivera ofereix diferents serveis de residència per a gossos. Es troba al terme municipal de Botarell, en un paratge ideal perquè la teva mascota gaudeixi d’unes relaxades i actives vacances en plena natura.

El nostre personal viu a les mateixes instal·lacions, pel que estan al càrrec del seu gos durant 24 hores al dia.

Per tal d’aconseguir la mínima alteració possible degut al canvi de l’entorn i la separació temporal de la família, creem una associació agradable al nou hàbitat rodejant al gos de les seves pertinences: llit, objectes o peces de la casa i mantenint el seu menjar i les preses habituals. Durant l’estada podrà viure les seves millors experiències amb nosaltres durant el temps de joc, sortides i passeigs.

A Can Olivera volem oferir el millor perquè els seus gossos són els nostres gossos i la nostra passió es reflcteix en l’estima i la cura…

LA NOSTRA PRIORITAT

  • Atenció personalitzada a tots els hostes
  • Neteja i desinfecció diària de la seva caseta
  • Dues preses de menjar al dia o les que es necessitin
  • Dues sortides diàries a parc i passejades pels voltants, prioritzant el contacte amb la natura.
  • Jocs, carreres, piscina…

El nostre dia a dia

La nostra rutina diària s’inicia amb la sortida del primer gos que jugarà amb l’equip a la zona delimitada. Després d’uns vint minuts, temps suficient d’esbarjo, tots dos passejaran per la finca i els seus voltants amb corretja. Amb això es pretén que l’animal pugui gaudir de nous estímuls.

Un cop acabat l’esbarjo i el passeig, l’hoste tornarà a la seva plaça on trobarà menjar i aigua acabada posada.

La mateixa rutina es repeteix diàriament i pot anar acompanyada d’algun premi comestible si es creu oportú.

També cal tenir en compte que el caràcter de cada un dels gossos per això ajuntem als gossos primer amb el consentiment del propietari i posteriorment valorem en funció de l’adaptació i temperament per disminuir el risc d’accidents, llevat que siguin de la mateixa família o que els propietaris ho demanin de manera explícita.

Cada dia es porta a terme la revisió de les menjadores i abeuradors, que sempre són d’acer inoxidable, amb l’objectiu de saber quina quantitat han menjat i begut, i si serà doncs necessari fer alguna modificació en les preses.

Sabem que és molt important mantenir al màxim la quotidianitat de cada un dels gossos, per això respectem el tipus de menjar de les preses habituals i sol·licitem llit o manta al costat d’un parell o tres de joguines segures (que no puguin empassar, trencar-se o desinflar).